Kleurplaten Feest  thumbnail

Kleurplaten Feest

Published May 11, 23
6 min read

Faire Un Striptease

In Utrecht zelfs al eerder. Maar met de opkomst van kleine, ambachtelijke brouwerijen verschijnen her en der ook weer eigen hopkwekerijen. striptease tube. Zoals op de Bijenakker in Odijk, waar brouwerij Hommeles uit Houten een traditionele hoptuin heeft ingericht. 20140924 AMERONGEN Utrechts Landschap zoekt voor het informatiecentrum Tabaksschuur Amerongen twee vrijwilligers: een vrijwilliger informatie & verkoop en een vrijwilliger kinderactiviteiten.

Bezoekers zijn welkom vanaf 12. 00 uur tot 16. 30 uur en de toegang bedraagt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar € 3,00 (activiteiten zijn gratis m. u.v. pompoenlampioen maken € 2,50). Donateurs van de Stichting Vrienden van De Boswerf hebben gratis toegang. Voor meer informatie en routebeschrijving kijk op www.

20140924 WIJK BIJ DUURSTEDE Nu de gemeente heeft besloten om het pand aan de Muntstraat, waarin Museum Dorestad is gevestigd, te verkopen, staat er heel wat te gebeuren. Het museum zal een plek gaan krijgen in het oude stadhuis op de Markt - striptease tube. De plannen zijn gemaakt en het bestuur van het museum is volop bezig met de ontwikkeling, vorm en invulling.Met 238 deelnemers werd de 1e editie van Werkhoven Loopt een enorm succes ‘ de jongste deelnemer was 4 jaar en de oudste 71 jaar. ODIJK Lekstede gaat geen 46 wooneenheden bouwen voor dementerende ouderen op het scholeneiland in Bunnik - striptease tube. Wethouder Rob Zakee (P21) deed deze mededeling tijdens de raadsvergadering.

“Lekstede kreeg het financiële plaatje niet rond en trok de stekker uit het project. 20140924 WERKHOVEN In het Wapen van Werkhoven was het minder druk dan verwacht bij de informatieavond van de BAM over de bestemmingsplanprocedure voor de bouw van 63 woningen op het Landje van Kemp aan de Achterdijk.

20140924 BUNNIK Het nieuwe bestemmingsplan voor de uitbreiding van de AH in Bunnik ligt momenteel ter besluitvorming voor bij de gemeenteraad. Het plan bevat de uitbreiding van het magazijn. Tevens de komst van 21 openbare parkeerplaatsen. striptease tube. 20140924 BUNNIK De Brandweer Bunnik en frisdrankproducent Vrumona, een van de grootste bedrijven in Bunnik, hebben al jaren een warme band.

Striptease Playboy

Het verkopen. striptease tube. Hoe doen we dit nog beter? Ondernemers leren tips en trics voor de juiste verkoopmethodes. In deze tijd is dit een kwestie van opvallen, creatief denken en vooral: durven en doen! Marc van Dijk stipt hierbij een aantal onderwerpen aan, die de ondernemers zelf kunnen bepalen als ze zich aanmelden voor deze avond.

Kijk voor alle informatie op www. deregiobijeenkomst.nl en meld je direct aan. Voor leden van genoemde ondernemersverenigingen is deelname gratis. Voor mensen die nog geen lid zijn of introducés zijn de kosten zeer vriendelijk: slechts € 20,– per persoon incl. eten en drinken. Aanmelden kan direct op genoemde site. Voor vragen over deze avond kunt u contact opnemen met Zakelijk Heuvelrug (info@zakelijkheuvelrug.20140924 AMERONGEN Op zaterdag 11 oktober is er voor iedereen iets te beleven op het eerste Oogstfeest van Dorpsakker De Parel! De medewerkers van de ecologische moestuin aan de Holleweg 35 in Amerongen en het Zendings-Diaconessenhuis pakken flink uit. Het wordt een feestelijke dag voor jong en oud, iedereen is welkom! Kinderen hebben de mogelijkheid hun eigen spulletjes te verkopen op de kleedjesmarkt.

00 uur als om 13. 30 uur starten er in het tegenoverliggende Zendings-Diaconessenhuis Power, Pointpresentaties en wandelingen in de Stiltetuin. Coördinator van De Parel Liesbeth van de Berge: “We willen dat deze dag een samenbindend karakter heeft en een beeld geeft van de activiteiten die het Zendings-Diaconessenhuis en Dorpsakker De Parel organiseert. striptease tube.

00-16. 30 uur en is een initiatief van Zendings-Diaconessenhuis Bethanië. Voor het volledige programma, kijk op www. zdh.nl . 20140924 RHENEN De soap over de hondenschool uit Rhenen is na tien jaar definitief voorbij. Dinsdagavond heeft de gemeenteraad haar fiat gegeven aan de verhuizing van de school Canis Cunerae, die naar het industrieterrein tussen Rhenen en Elst gaat.

20140924 GEMEENTE BUNNIK In de onlangs gehouden Nationale Monitor Gemeentelijke Duurzaamheid scoort Bunnik een vierde plaats. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Bunnik dus dit is voor u vast geen verrassing. Toch zijn er ook uitdagingen, bijvoorbeeld om deze positie vast te houden voor de generaties na ons. De burgers en bedrijven in Bunnik vragen aandacht voor milieu, willen zelf ook bijdragen aan een beter milieu en verwachten ook van hun lokale overheid een actieve rol.

Striptease Dinant

Uit het collegeprogramma 2010 – 2014 blijkt dat de gemeente zich als organisatie wil profileren op het gebied van duurzaam bouwen en zij wil zelf het goede voorbeeld geven door energie te besparen en duurzaam in te kopen. Duurzaamheid is echter geen doel van de gemeente of overheid in het algemeen, maar een mondiaal streven waar iedereen aan bijdraagt.

Dat betekent een actieve rol van de overheid als het om haar eigen handelen gaat en een stimulerende rol als het om anderen gaat. Bunnik wil die rol niet op ad-hoc basis invullen, maar wil op structurele wijze de positieve veranderingen nu en in de toekomst duurzaam realiseren volgens het principe van ‘Duurzame ontwikkeling’.

Als resultaat zijn concrete duurzaamheiddoelstellingen geformuleerd waar de gemeente de komende jaren mee aan de slag gaat. Daarbij was het de uitdaging om met de beperkte middelen toch een zo goed mogelijk milieurendement te genereren. Reacties en ontbijtsessie 10 oktober, Het ontwerpprogramma ligt ter inzage van 18 september tot en met 15 oktober 2014.

U kunt per e-mail reageren via j. neyssen@bunnik. nl. We nodigen u ook van harte uit voor een ontbijtsessie op 10 oktober, Dag van de Duurzaamheid, van 8. 00 tot 9. 00 uur. Onder het genot van een ontbijt bespreken we dan graag de staat van de Bunnikse Duurzaamheid en het voorgestelde programma met u.

neyssen@bunnik. nl. 20140924 WERKHOVEN Vorige week woensdag hadden de kinderen van de basisscholen in Werkhoven muziek in de klas. Onder het motto ‘Zien, Voelen, Horen en Zelf doen’ maakten zij kennis met muziek maken en Muziekvereniging Constantia. 20140924 ODIJK De liefhebbers van het Rijnpad in Odijk kunnen opgelucht ademhalen nu plannen om het fiets- en wandelpad te verwijderen grotendeels van de baan zijn.

20140925 ZEIST De vier coalitiepartijen VVD, D66, Seyst. nu en CDA hebben op 28 april 2014 met elkaar voor de periode 2014 tot en met 2018 het akkoord ‘Samen kansen pakken!’ gesloten (striptease tube). Dit is een akkoord op hoofdlijnen. In de afgelopen periode heeft het college van burgemeester en wethouders het coalitieakkoord verder uitgewerkt.

Striptease MotoVoor 2015 heeft het college accenten aangebracht op specifieke prioriteiten. De belangrijkste prioriteit is daarin het sociale domein (striptease tube). Het college wil ‘met zorg omgaan met Jeugd, Zorg en Participatie’. Enerzijds heeft dit betrekking op de kwaliteit van de dienstverlening in de zorg. De mens staat voorop, uitgaand van de eigen mogelijkheden van burgers.

bevriezing van de OZB in 2015), stimulering van het fietsverkeer, een vijfde wijkmanager, buurtcoaches en voor het organiseren van de Dag der Democratie in het kader van versterking van de lokale democratie. striptease tube. Het college van B&W: “We zien de samenleving als een onuitputtelijke bron van kwaliteiten, kennis en kracht om de lokale democratie verder te versterken.

Voor het risico dat de rekening voor de aanleg van een fiets- en voetgangerstunnel in Den Dolder bij de gemeente komt te liggen, wordt eveneens uit deze reserve geld apart gezet. Daar waar mogelijkheden zijn, pakt het college op zeer korte termijn andere zaken op. Ofwel uit bestaande middelen ofwel door hiervoor middelen beschikbaar te stellen (zie hiervoor de lijst in de uitwerking van het coalitieakkoord).

Latest Posts

Tiener Striptease

Published May 24, 23
5 min read

Foto Alexia Feest

Published May 19, 23
10 min read

Weddingplanner Toscane

Published May 18, 23
3 min read